Firmamız 2009 yılında “Midyeci Hakan” olarak piyasaya giriş yapmıştır.
Ürünlerimiz Türkiye’nin kriterlerine uygun nadir bölgelerinden, kendi teknelerimizle ve özel dalgıçlarımızla üretime uygun olan midyeleri çıkartıp, 0 dereceli frigolu araçlarla sevkiyatı yapılmaktadır.
Denizin Lezzetli Dünyasına , Ustaca Bir Dokunuş
Bütün ürünlerimiz günlük üretim olup (+4 °C) frigofrik araçlarla sevkiyat yapılmakta ve ürünlerimizin soğuk zincirini kırmadan gıda mühendislerimizin kontrolünde tüketiciye sunulmaktadır.
Ürünlerimizi üretim tarihi itibari ile (+4 °C) 7 gün muhafaza edebilirsiniz.
Midyeci Hakan Olarak amacımız hijyenik ortamda Türk gıda kodeksine ve Standartlara uygun , müşteri istek ve beklentlerini doğrultusunda hizmet sunmak, hizmet kalitemizi sürekli geliştirerek müşteri memnuniyetini ve pazar payını arttırmak.
İlkelerimiz;
>> Türk Gıda Kodeksi Standartlarına uygun hizmet sunarız;
>> Temiz ve hijyenik koşullarda üretim gerçeklerştiririz.;
>> Hızlı ve zamanında servis anlayışını benimseriz.